top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΔΗΜΟΣ

Προ-Άγγελος νίκης τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Άγγελου Παλαιοδήμου

Έγινε ενημέρωση: 2 Μαΐ 2019Ενθουσιασμός, ζωντάνια και πάθος χαρακτήρισαν την εκδήλωση των εγκαινίων του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού Πεντέλη 2020 με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πεντέλης κ. Άγγελο Παλαιοδήμο. Παρά τον άστατο καιρό, τη βροχή και το κρύο, το Σάββατο 13 Απριλίου, 500 και πλέον συμπολίτες μας κατέκλυσαν τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Εκλογικού Κέντρου

Την εκδήλωση προλόγισε η δημοτική σύμβουλος και υποψήφια κ. Άντα Μπούσουλα - Χάνου η οποία τόνισε ότι μέσα από την ένωση δυνάμεων με τον Άγγελο Παλαιοδήμο κοιτάζουμε το μέλλον με όραμα και σχέδιο για την επόμενη δεκαετία. Ευχαρίστησε όλους τους δημότες που μέσα σε 2,5 μήνες αγκάλιασαν αυτό το νέο εγχείρημα και έστειλαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου το μήνυμα της ανανέωσης.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πεντέλης κ. Άγγελος Παλαιοδήμος, μπροστά σε ένα χώρο με ιδιαίτερο συμβολισμό για αυτόν και την οικογένεια του, ιδιαίτερα συγκινημένος από τις εκδηλώσεις στήριξης και αγάπης δήλωσε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί προάγγελο νίκης. Τόνισε με έμφαση ότι έχει πια εμπεδωθεί σε όλους ότι ο συνδυασμός ΠΕΝΤΕΛΗ 2020 είναι το μόνο ΝΕΟ, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ και ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟ σχήμα, που αποτελείται από ένα μεγάλο πλήθος άξιων ανθρώπων που συμμετέχουν στο πιο δυνατό ψηφοδέλτιο των δημοτικών εκλογών και που έχει ως όραμα να κάνει την Πεντέλη μέσα στην επόμενη δεκαετία μια ΠΡΑΣΙΝΗ, ΕΞΥΠΝΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ. Μια πράσινη πόλη που θα σχεδιαστεί και αναπτυχθεί στη στη βάση των αρχών και µεθόδων της βιώσιµης και αειφόρου ανάπτυξης. Μια έξυπνη πόλη που θα κάνει εκτενή και έξυπνη χρήση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών προκειµένου να γίνουν οι υποδοµές και οι κρίσιµοι τοµείς της ευφυέστεροι και αποδοτικοί για τη βελτίωση της καθηµερινής ζωής των κατοίκων. Μια πόλη που θα μετασχηματιστεί σε μία αλληλέγγυα, ασφαλής, ενεργή, διαδραστική, και συµµετοχική κοινότητα

Τελειώνοντας την ομιλία του και μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, ευχαρίστησε τη μεγάλη ομάδα υποψηφίων και συνεργατών του συνδυασμού και ζήτησε από όλους του παρευρισκόμενους να συνδράμουν με όλη τους τη δύναμη σε αυτή την προσπάθεια ώστε στις 26 Μαΐου η ΠΕΝΤΕΛΗ 2020 να είναι η Δύναμη Ανανέωσης στο δήμο Πεντέλης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Νίκος Κωστόπουλος υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στον Β3 Τομέα Αθήνας και πρώην Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων, ο Κώστας Πανταζής υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στο Β3 Τομέα Αθήνας, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Νικολαράκος Γιάννης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ κ. Αναγνωστοπούλου Μαργαρίτα, ο αντιπρόεδρος της Β3 Νομαρχιακής της Ν.Δ. κ. Καρβουνάκης Γιώργος, το μέλος της ΕΓ και του ΠΣ των Οικολόγων - Πράσινων κ. Νικολακόπουλος Τάκης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ κ. Κοσμάς Δημήτρης, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ κ. Κόκκαλης Ηλίας και κ. Παπανδρέου Έλενα, ο τοπικός σύμβουλος Νέας Πεντέλης κ. Πανδράς Άγγελος, ο τοπικός σύμβουλος Μελισσίων κ, Φραντζής Απόστολος, ο προϊστάμενος το Ι.Ν. Ζ. Πηγής π. Θεόδωρος Φωτιάδης, ο τ. Δ/ντης του Λυκείου Μελισσίων κ. Μελισσάρης Χαράλαμπος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “”ΛΑΛΗΤΑΔΕΣ” κ. Ζευγώλης Βασίλης, ο πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ κ. Παντελής Παναγιώτης, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Ρεματιάς Πεντέλης - Χαλανδρίου κ. Αργυρόπουλος Αλέξανδρος, ο αναπληρωτής πρόεδρος στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας κ. Νίκος Κούνιδας, ο Διευθυντής του Αστυνομικού Τμήματος ΟΑΚΑ Σάκης Σαραντάρης, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Πεντέλης κ. Ζαφειρόπουλος Βασίλης, ο Στρατηγός ε.α. κ. Τόιλος Χρήστος, η πρώην Δημοτική Σύμβουλος Μελισσίων και πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου κ. Ασμανίδου-Ίτσιου Χρύσα.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Commentaires


bottom of page