top of page
Αναζήτηση
 • Εικόνα συγγραφέαΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΔΗΜΟΣ

Συγκρότηση 17μελούς Επιτροπής Επικοινωνίας και Συντονισμού Δράσεων


Την Πέμπτη 30/03/2023, στην κλειστή σύσκεψη της Κεντρικής Επιτροπής του συνδυασμού ΠΕΝΤΕΛΗ 2020 - ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΞΥΠΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ για ΟΛΟΥΣ, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πεντέλης έγινε ομόφωνα δεκτή η πρόταση του επικεφαλής Άγγελου Παλαιοδήμου για τη συγκρότηση Επιτροπής Επικοινωνίας και Συντονισμού Δράσεων, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου του 2023.

Η Επιτροπή Επικοινωνίας και Συντονισμού Δράσεων θα αποτελεί τον οργανωτικό και εκτελεστικό βραχίονα κάθε είδους δράσεων και παρεμβάσεων του συνδυασμού, για την προσεχή περίοδο και μέχρι τις εκλογές. Το συλλογικό όργανο λειτουργώντας είτε σε ολομέλεια, είτε σε υποεπιτροπές, θα συντονίζει δραστηριότητες αναφορικά με ζητήματα τοπικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος και θα υλοποιεί “Πράσινες, Έξυπνες και Δημοκρατικές” ενέργειες προτείνοντας και προβάλλοντας με τον τρόπο αυτό το όραμα του συνδυασμού για το Δήμο Πεντέλης της επόμενης πενταετίας.

Για την επίτευξη του στόχου της η ομάδα είναι στελεχωμένη από εξειδικευμένους επιστήμονες και έμπειρους επαγγελματίες που θα συμμετέχουν στο συλλογικό όργανο και στις δράσεις του εθελοντικά.

Μέλη της επιτροπής

 1. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ: Χημικός - Απόφοιτος Ε.Σ.Δ.Δ.Α. - Υπάλληλος ΥΠΕΝ

 2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΦΑΝΗ: Φιλόλογος-Γλωσσολόγος, απόφοιτος του Ε.Κ.Π.Α.

 3. ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Αρχιτέκτων Μηχανικός (ΕΜΠ), Πρώην CEO HELLAMAT Lafarge Group - Πρώην Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας & δημοσίων σχέσεων του Ομίλου εταιριών ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ

 4. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Διευθυντης πωλήσεων - Απόφοιτος της σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών

 5. ΔΕΣΥΠΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Πτυχιούχος του τμήματος “Διαχείρισης Αγροτικού Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων” του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας - Προπονητής τένις

 6. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ: Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων

 7. ΖΩΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ: Ηλεκτρονικός - Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών

 8. ΙΤΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Creative Director Itsios Print - Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Αιγαίου

 9. ΚΟΚΚΑΣ ΑΡΗΣ: Κοινωνιολόγος - Δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου

 10. ΚΡΙΤΖΑΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Ιδιωτικός Υπάλληλος - Οδηγός

 11. ΛΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Διακεκριμένος ασφαλιστικός σύμβουλος

 12. ΜΥΛΩΝΑΣ ΗΛΙΑΣ: Απόστρατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας

 13. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Αγρονόμος - Τοπογράφος Μηχανικός του Ε.Μ.Π.

 14. ΣΑΤΟΛΙΑ ΜΑΧΗ: Ιδιωτικός Υπάλληλος

 15. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΙΡΗ: Καθηγήτρια Αγγλικών

 16. ΤΣΙΚΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ: Μουσικός - Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων

 17. ΤΣΙΣΚΟΜΙΧΕΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ: Μαθηματικός - Πτυχιούχος του Τμήματος Μαθηματικών Πανεπιστημίου Πάτρας

Η Κεντρική Επιτροπή, το ανώτατο δημοκρατικό όργανο της δημοτικής παράταξης ΠΕΝΤΕΛΗ 2020 - ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΞΥΠΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ για ΟΛΟΥΣ, αποτελείται πλέον από 38 (τριανταοκτώ) μέλη. Πιο συγκεκριμένα από:

Η δημοτική μας παράταξη συνεχίζει να κάνει πράξη τη δέσμευση της για ανανέωση του αυτοδιοικητικού δυναμικού της πόλης μας, με νέα πρόσωπα, ικανούς και ενεργούς δημότες, οι οποίοι έχουν διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά και αποδέχονται τις βασικές μας αρχές για μία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ και ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ αυτοδιοίκηση. Η διαρκής προσέλευση και σύμπλευση νέων συμπολιτών μάς δίνει ακόμα μεγαλύτερη πίστη για την υλοποίηση του οράματος με στόχο μία ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΞΥΠΝΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ για ΟΛΟΥΣ! Απέναντι σε κομματικούς συνδυασμούς και ανομοιογενείς ευκαιριακές συμπράξεις τοπικών “παραγόντων”, η δημοτική μας παράταξη με επικεφαλής τον Άγγελο Παλαιοδήμο προσκαλεί και δεσμεύεται να ενώσει τις σύγχρονες, υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις του Δήμου Πεντέλης, με σκοπό να ανατρέψουν αναχρονιστικές αντιλήψεις και πρακτικές. Με μοναδικούς πρωταγωνιστές τους δημότες θα εργαστούμε σθεναρά σε πνεύμα συνεργασίας και συμπερίληψης για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

コメント


bottom of page